Small Space, Big Difference

When it came to designing this kitchen, our customers knew exactly what they wanted. The most important requirement to them, was creating a space where they could sit, use as a work surface for baking and also double up as a storage area.

They opted for a painted grey shaker door matched up with the gorgeous pitch pine worktops and splashbacks.

Here is what the kitchen looked like before we started:-

BAKER BEFORE.jpg

After months of planning and just a couple of weeks of hard labour this is the finished look and I am sure that we can all agree on one thing, it looks gorgeous!!!

BAKER 1BAKER 2BAKER 3BAKER 4BAKER 5

We hope that our customers enjoy using their new kitchen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s